-Lookbook- nieuwe items!

Afgelopen week kwamen er heel veel leuke nieuwe artikelen binnen. Onder andere van Esprit en Jacqueline de Yong.


De eerste leveringen voor het voorjaar komen al weer binnen. En wat klinkt dat weer vroeg, en raar ook eigenlijk! De winter moet nog beginnen en wij hebben het over voorjaar. Hoewel er waarschijnlijk heel veel mensen naar uitkijken, het lekkere zonnetjes dat ons allemaal opwarmt. De naam voorjaarscollectie vind ik eigenlijk niet zo juist voor deze nieuwe items. Het zijn namelijk lekkere vesten, shirts en blouses met lange mouwen en fijne truien. Allemaal gewoon nu de dragen. Het enige wat er voorjaarsachtig aan is zijn de kleuren. In plaats van bijv. een donker grijs vest, is het nu licht grijs vest. Maar ook andere kleurtjes die je in deze collecties ziet, zijn de kleuren die je dit voorjaar gaat zien. En natuurlijk zijn de kleuren zwart en donker blauw volop terug te vinden. Zo kun je het dus ook makkelijk met de wintercollectie combineren. Zie het maar meer als een soort tussen collectie, een stukje verlangen naar het fijne zonnetje! Kijk je mee naar wat er binnen is gekomen?

Klik op de foto voor een uitvergroting. Je ziet dan ook gelijk het merk, de prijs en welke kleuren er eventueel nog meer zijn.