Genomineerd voor zakenvrouw stedendriehoek 2017

Wat een grote verrassing, ik kreeg gisteren een mail binnen dat ik genomineerd ben voor zakenvrouw stedendriehoek 2017! Daar ben ik natuurlijk heel erg trots op. Lees je mee hoe je kan stemmen?


Al ruim 8 jaar werk ik met heel mijn hart aan FIFTY8. Als jong meisje heb ik altijd een grote droom gehad, een eigen kleding winkel. Toen in 2009 dit wekelijkheid werd begon eigenlijk die droom pas. Altijd was er een doel, en bij het behalen hiervan was ik al weer bezig met het volgende, en zo stopt het nooit. Een grote mijlpaal was in 2013 de verhuizing naar de huidige locatie en de uitbreiding van het concept, er kwamen woonaccessoires en meubels bij. Een stap waar ik elke dag nog steeds heel erg trots van word. Ook in de afgelopen 3,5 jaar is de winkel hier steeds blijven groeien.

Je kunt een heleboel ideeën en plannen hebben, maar samen voer je die uit!
Maar dat kan ik natuurlijk allemaal niet alleen! Ik ben zo mega trots op het team in de winkel, elke dag weten zij jullie weer met veel enthousiaste en passie te helpen. Niks is te gek, het kan allemaal, maar ook zoveel voor elkaar. Annebet, Annette, Jolanda, Roel, Erika en Kimberly, jullie zijn toppers.
Maar zonder mijn familie was FIFTY8 er niet zo geweest. Ik hoef maar te bellen en ze komen me helpen, Mijn liefje Stephan, mijn ouders Frans en Jolanda, broertjes Maickel en thomas, schoonzus Lieke, tante Ingrid en opa en oma van Houttum. 
En zo zijn er nog veel meer lieve mensen die mij in alle jaren al hebben geholpen, ik vergeet jullie niet.
EN ALS KROON BEN IK NU GENOMINEERD, MAAR HIJ IS EEN BEETJE VOOR JULLIE ALLEMAAL!
STEMMEN JULLIE OP ONS? Daar zouden we zo blij van worden. Stemmen kan via deze link 
http://fem-netwerk.nl/genomineerden-zakenvrouw-stedendriehoek/

Reactie schrijven

Commentaren: 0