Fashion event!

Het nieuwe mode seizoen staat weer voor de deur. Graag laten we je de nieuwste mode zien in onze fashionshow. Tijdens de trendpresentatie vertellen we je er graag nog veel meer over. Benieuwd wat we deze avonden allemaal gaan doen? Lees er snel meer over!

MODESHOW

Terwijl het buiten nog vriest dat het kraakt, word ons al weer vaak gevraagd wanneer we de modeshow houden dit seizoen. Het is een evenement wat niet meer weg te denken is. Zowel voor jullie als klant als voor ons. Wij beleven er zo ongelofelijk veel plezier aan om alles te bedenken en voor te bereiden. Maar het hoogte punt is toch altijd de week van de show zelf. De spanning voor af, wat zouden jullie er van vinden, de hectiek op de avonden zelf, maar ook de reactie's er na. Het is voor ons elk seizoen weer een feestje! 

 

Deze lente word de show op 27, 28 en 29 maart georganiseerd. En natuurlijk hebben we deze avond nog veel meer leuks in petto voor jullie. Wil je er bij zijn? Kom dan nu naar de winkel om je gratis kaartje op te halen. 

We hebben de avond weer in twee groepen verdeeld. Groep 1 heten wij om 19:00 uur van harte welkom. Groep 2 om 19:30 uur.

 

TRENDPRESENTATIE

Tijdens de trendpresentatie vertellen we je graag wat meer over de trends die je komend seizoen bij ons in de winkel terug zal zien. Welke kleuren, printjes en pasvormen mag je niet missen. Maar ook welke basic items zijn perfect om makkelijk te kunnen combineren. Graag vertellen we hier meer over. 

 

Q&A

Zoals je misschien wel weet proberen we elke seizoen iets nieuw te doen tijdens ons fashionevent. Uiteraard zijn de modeshow en inmiddels ook de trendpresentatie een vast item geworden. Maar wellicht heb je ook een brandende fashion vraag voor ons. Natuurlijk kun je hiermee elke dag bij ons terecht. Maar wij dachten, van jou vraag kan iemand anders ook iets leren. Daarom houden na de trendpresentatie een Q&A (vraag en antwoord). Welke schoenen passen het beste onder mijn outfit, hoe verbloem ik mijn buikje of kan ik langer lijken door mijn kleding? Alles wat jij je afvraagt beantwoorden we graag! Hieronder kan je alvast jouw vraag opschrijven, zodat je hem niet vergeet.

 

GOODIEBAG

Helemaal enthousiast geworden van al die leuke dingen die we je hebben laten zien? Natuurlijk kun je deze avond ook lekker bij ons shoppen. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je deze avond uitgebreid alles passen. Welke combi word jouw favoriet? Pas ook eens iets wat je normaal niet zo proberen, en laat je verrassen! 

Bij aankoop van €25,- krijg je en goodiebag van ons kado. Wat er in zit is elk seizoen weer een verrassing!