Fashion event!

Graag laten we je de nieuwste mode zie tijdens de fashionshow. ontdek wat de nieuwste trends gaan worden, hoe je de mooiste setjes combineert en welke kleuren je gaat zien.

 

MODESHOW

Een heerlijk zomer was het, al die leuke zomer jurkjes en slippertjes zijn meer dan ooit gedragen. En terwijl we daar fijne herinneringen aan hebben, maakt de zomer buiten langzaam plaats voor de herfst. De temperatuur in de ochtend vraag al echt weer om een jas te dragen en ook lange mouwen zijn op sommige dagen geen overbodige luxe. Gelukkig hebben wij de winkel weer vol met leuke en mooie najaarsmode hangen. Warme kleuren als oker geel, flessen groen en warme rode kleuren kleuren de mode deze herfst en winter. Ook zijn er een aantal verrassende kleuren te vinden, en word het geheel natuurlijk af gemaakt met vertrouwde kleuren als zwart donker blauw en grijs. Hoe je al deze kleuren en vooral de nieuwe pasvormen (denk jaren 80!!) combineert en draagt laten we je graag zijn tijden onze modeshow en trendpresentatie op ons fashion event. We zouden het heel erg leuk vinden als jij er ook bij bent!

 

De show's worden op  op 26, 27 en 28 september, georganiseerd. En natuurlijk hebben we deze avond nog veel meer leuks in petto voor jullie. Wil je er bij zijn? Kom dan nu naar de winkel om je gratis kaartje op te halen. 

We hebben de avond weer in twee groepen verdeeld. Groep 1 heten wij om 19:00 uur van harte welkom. Groep 2 om 19:30 uur.

 

TRENDPRESENTATIE

Tijdens de trendpresentatie vertellen we je graag wat meer over de trends die je komend seizoen bij ons in de winkel terug zal zien. Welke kleuren, printjes en pasvormen mag je niet missen. Maar ook welke basic items zijn perfect om makkelijk te kunnen combineren. Graag vertellen we hier meer over. 

 

GOODIEBAG

Helemaal enthousiast geworden van al die leuke dingen die we je hebben laten zien? Natuurlijk kun je deze avond ook lekker bij ons shoppen. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je deze avond uitgebreid alles passen. Welke combi word jouw favoriet? Pas ook eens iets wat je normaal niet zo proberen, en laat je verrassen! 

Bij aankoop van €25,- krijg je en goodiebag van ons kado. Wat er in zit is elk seizoen weer een verrassing!

Reactie schrijven

Commentaren: 0