VIP Voordeel Avond

Op Vrijdagavond 9 november organiseren wij vanaf 19:00 uur onze vip voordeel avond. Deze avond hebben we een leuke demonstratie van styliste thea, zijn er verschillende acties en aanbiedingen en natuurlijk hebben wij een hapje en drankje voor je klaarstaan. Lees snel verder op deze pagina wat je allemaal kan verwachten.


Vrijdagavond 9 november VIP voordeel avond.

Verdubbel je puntenkorting! Ja je leest het goed, als jij genoeg punten hebt gespaard (125 punten is 5 euro waard) krijg je op deze avond dubbele korting €5,- word dus €10,- waard.*

 

De punten kaarten zullen zaterdag 3 of dinsdag 6 november worden thuis bezorgd. Geen post ontvangen? Dan heb je waarschijnlijk nog niet genoeg punten gespaard. Je zult dan wellicht de volgende keer (mei 2019) een kaart thuis krijgen. Maar niet getreurd, ook zonder deze bon hebben we een tal van leuke actie voor je in petto. Heb je wel een bon ontvangen, dan kun je ook gebruik maken van deze leuke acties of aanbiedingen, alleen kun je ze niet combineren. 

 

Wil je weten hoe de voorwaarden van de puntenkorting zijn, dat lees je hier. >>>VIP VOORDEEL<<<

 

*De verdubbeling van de punten kan bij een aankoopbedrag van €75,- Niet geldig i.c.m. andere acties en of aanbiedingen.

 


 

Vind jij de kerstbomen in winkels als de intratuin ook altijd zo mooi? En ben je benieuwd hoe dat word gemaakt? Styliste thea van ge.WOON.leukig verzorgd al jaren de kerstshow bij Intratuin Apeldoorn. Thea zal deze avond wij ons aanwezig zijn om te laten zien hoe de bomen worden opgetuigd. Natuurlijk geeft ze tal van tips hoe je thuis zelf aan de slag kan.

 

Van 19:00 tot 21:00 uur zal Thea bij ons aan het werk zijn en jou inspireren. 

 


Kom je ook naar onze gezellig koopavond?

Krijg deze avond 25% korting op alle schoenen en laarzen!

Kerstballen 6halen=5betalen!

We hebben ook dit jaar weer ruime keuze uit vele mooie en bijzondere kerstballen.

 

*let op, goedkoopste kerstbal is gratis.


Koop je voor €25,- aan Zusss producten, dan krijg je deze leuke goodiebag kado!

Toe aan een nieuwe winterjas? We hebben verschillende modellen in de winkel. Koop je een winterjas van esprit dan krijg je deze warme sjaal kado.


* Alle acties en aanbiedingen zijn alleen geldig op vrijdagavond 9 november vanaf 19:00 uur. U kunt de puntenkorting niet combineren met andere acties en of aanbiedingen. Voor de zusss goodiebag en de esprit sjaal geldt op=op.

Reactie schrijven

Commentaren: 0