De week elk 2de woonaccessoires 50% korting!

Kom jij deze week nieuwe woonaccessoires shoppen? Op elk 2de artikel krijg je 50% korting. Ook op de collectie van by boo krijg je deze korting. Dus vind jij een setje met salontafeltjes leuk? Dan heb je geluk want de 2de is dus met 50% korting! Maar ook de kleden doen allemaal mee. 
Of wat dacht je van een mooi windlicht voor buiten, gezellig tijdens de lange zomeravonden. Of mooie kaarsen, er is genoeg leuks te vinden. Kom jij deze week langs?
Actie loopt van 11 juni t/m15 juni. Geldt op de gehele collectie woonaccessoires. U krijgt de korting over het goedkoopste artikel. Niet geldig in combinatie met andere acties en of aanbiedingen. Geldt niet op (reeds gedane) bestellingen en alleen geldig op huidige voorraad. Niet geldig op de Zusss collectie.