UPDATE! Modeshows afgelast!

Helaas moeten wij onze modeshows annuleren i.v.m. het corona virus. We zullen als het mogelijk is op een later tijdstip de shows alsnog houden. We komen hier uiteraard op terug als de vooruitzichten beter zijn.

Elk seizoen kijken wij maar ook veel van onze klanten er al weer naar uit, de modeshows! Een gezellig avond uit, met je vriendinnen of familie. Allemaal dames onder elkaar, de nieuwste mode bekijken en passen. Tijdens de trendpresentatie vertellen we graag meer over alle trends en op welke manier je dit kan combineren tot een top outfit! Leuk geslaagd deze avond? Dan wacht er bij de kassa een goodiebag op je.


De avonden zijn weer verdeeld in twee groepen. De eerste groep vangt aan om 19:00 en de tweede groep om 19:30. Welke avond kom jij? Woensdag 25, Donderdag 26, en Vrijdag 27 maart. Kaartjes kunnen nu gratis worden opgehaald in de winkel. Helaas werken we nog steeds met het vol=vol systeem, dus wacht niet te lang.