Kerstpaketten

Op zoek naar een leuk en origineel kerstpakket? Wij helpen graag om voor elk gewenst bedrag een mooi pakket samen te stellen voor uw personeel of relaties. Wat is er leuker om iemand te verrassen met een mooi geschenk. 

Samen met u stellen wij uw pakket geheel naar wens samen. Of het nu gaat om enkele stuks of meerdere pakketten, het kan bij ons allemaal. Uiteraard pakken wij het feestelijk voor u in.
Wij hebben een ruim assortiment met leuke producten tegen betaalbare prijzen. Thee, chocolade, fudge en wijn, maar ook windlichtjes, plaids, kaarsen en andere woonaccessoires vindt u op onze woonafdeling. Ook hebben wij verschillende sieraden vanaf €4,95. Of wat dacht u van een cadeaubon. Zo kan uw personeel of relatie zelf iets komen uitzoeken. Er is genoeg keuze! 
Hoe eerder u besteld, hoe meer keuze u heeft. Wilt u graag uw pakketten bezorgd hebben? Vanaf 10 stuks is dit in overleg mogelijk. Heeft u interesse? Neem dan even contact met ons op, 0578-572374. Graag stellen wij een mooi pakket voor u samen.
Om u een idee te geven van de mogelijkheden, laten wij u graag een aantal voorbeelden zien.

Uiteraard hebben we ook leuke kerst gerelateerde producten die wij u kunnen aanbieden. Zo hebben wij o.a. kerstwijn, thee en chocolade. Ook hebben we leuke kerstblikken, waar we uw producten in kunnen pakken. Daarnaast zijn er verschillende woonaccessoires met kerstinvloeden zoals windlichten en kerstversiering. Graag laten we u ook daarvan een aantal voorbeelden zien.