FIFTY8 Lifestyle staat voor trends, gezelligheid, fashion, uniek, aandacht, Taart, accessoires, blij worden, kadootjes, chocolade, vintage, wonen, creativiteit, stoer, eigenwijs, sfeer, schoenen, liefde, afwisseling en sieraden.

Maakt kennis met ons team. Stuk voor stuk zijn het echte toppers. Iedereen heeft haar favoriete items voor jou geselecteerd, zo weet je gelijk wie het beste bij jouw stijl past. Of het nu gaat om mode of wonen, ze weten er alles van!

Hoi! Ik ben Angela Hamer. In 2009 starte ik FIFTY8. Destijds alleen kleding, schoenen en accessoires. In 2013 na een verhuizing naar het huidige pand, kwam daar een mooie grote woonafdeling bij. Iedere dag mag ik werken een mijn droom, en wat fijn is het dat ik mij gelukkig mag prijzen met een team van toppers om mij heen! Allemaal voegen ze met hun eigen krachten iets toe aan ons team. Ik stel ons team dan ook graag aan je voor.


Ook Jolanda staat al vanaf het begin in 2009 in de winkel. Iedere woensdag staat ze in de winkel, ze haalt graag alles voor je uit de kast! Naast de verkoop gaat Jolanda ook mee op inkoop van de collectie's.


Dit is Annette. Toen er in 2013 bekend werd dat we zouden gaan verhuizen naar het huidige pand, is Annette ons team komen verstreken. Annette verzorgt ze de styling  van de winkel en etalage.

Op maandag, dinsdag en donderdag vind je haar op de winkelvloer.


Dit is Roel. Ook Roel is al sinds lange tijd onderdeel van ons team. Roel staat op dinsdag en donderdag in de winkel.


Ontmoet Erika! Sinds het huidige concept van meubels en wonen is Erika ons komen versterken. Naast haar werkzaamheden in de winkel, verzorgt zij ook klachten en retouren. Iedere woensdag en vrijdag tref je Erika in de winkel.


Dit is Binnie. Zij is het als laatste ons team komen versterken. Met veel ervaring opzak uit de esprit winkels een waardevolle toevoeging van ons team. Binnie werkt op dinsdag, vrijdag en zaterdag.