Taart cafe

Gezellig samen een kop koffie of thee drinken met een lekker stuk taart, dat kan bij ons in het taart cafe. Onze vide hebben wij met een huiskamer gevoel ingericht. Links achter in de zaak kunt u de trap op om het taartcafe te bezoeken. Elke dag bieden wij een wisselend assortiment met verse taart, koeken en muffins aan. De thee die wij schenken komt van de pelikaan uit Zutphen, maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor diverse koffie soorten. 

 

Naast het assortiment koffie en thee hebben wij ook andere koude dranken en heerlijke smoothie's op onze kaart staan. Of wat dacht je van een vullende en gezonde smoothiebowl? 

 

Openingstijden:

Dinsdag 10:00-17:00

Woensdag 10:00-17:00

Donderdag 10:00-17:00

Vrijdag 10:00-21:00

Zaterdag 10:00-17:00

 

Bekijk de menukaart hier online. 

High tea

Kun je niet kiezen of wil je een gezellige middag of ochtend uit? Boek dan een high tea! We verwennen je met verschillende lekkernijen uit ons assortiment. Maar speciaal voor de high tea hebben we ook heerlijke hartige hapjes toegevoegd. En kun je genieten van een fruitige smoothiebowl! Bekijk de mogelijkheden voor de high tea in de menukaart hierboven. Een high tea gaat altijd op reservering, minimaal 1 dag van te voren en kan worden geboekt vanaf 2 personen. Het is mogelijk om elke dag tussen 10:00 en 16:00 uur een high tea te boeken. 

 

Reserveren kan via telefoon 0578-572374 of e-mail klantenservice@fifty8.nl.

Losse thee en chocolade

Bij FIFTY8 kun je ook terecht voor verschillende soorten losse thee. Altijd in de basis is de zwarte, groene en de rooibos thee. Daarnaast hebben we 8 verschillende soorten welke allemaal uniek zijn door hun ingrediënten en heerlijke smaak combinaties. Ook zal er elk seizoen 1 thee wisselen met de smaak van het jaargetij. Denk dus aan bijv. een frisse zomerthee of een kruidige winterthee.
Natuurlijk verkopen we ook aanverwante artikelen zoals zakjes om thee ze zetten, thee zeefjes, theepotjes en leuke kopjes. Maar ook aan het lekkers voor bij de thee hebben we genoeg te bieden. Heerlijke Sorini chocolade bollen, fudge, koekjes en gave kadoblikken gevuld met lekkers. Ook daarin gaan we mee met het seizoen, zoals herfst chocolade of kerstkoekjes of grote gevulde paaseitjes. Er is genoeg te kiezen om jezelf of iemand anders te verwennen!