Interieuradvies op maat door ge.WOON.leukig

In onze winkel geven we u graag uitgebreid advies over onze meubels. Maar soms wilt u net iets meer, advies aan huis van een echte interieur specialist! Thea Noya van ge.WOON.leukig werkt hierin met ons samen. Ze komt graag bij u aan huis voor een gesprek waarin u al uw wensen naar voren kunt brengen. Laat u verrassen door de ideeën en oplossingen waar Thea mee komt. 

 

Een mondeling interieuradvies kost €75,-. Bij aankoop van €750,- aan meubels in onze winkel krijgt u die bedrag in korting terug op uw aankoop. Zo kost het u uiteindelijk helemaal niks.

 

Naast het mondeling advies kunt u zelf door middel van een keuzemenu het advies uitbreiden. In het onderstaande keuze menu vind u alle opties die Thea van ge.WOON.leukig u kan bieden. Of bekijk eens haar website >>> https://www.gewoonleukig.nl <<< hier vind u meer informatie en kunt u eerdere projecten bekijken.

Voorwaarden: Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en of aanbiedingen. Bij aankoop van €750,- aan meubels van Eleonora, Sevn en de Rodeo serie van Be Pure, krijgt u de vooraf betaalde €75,- voor het advies, terug in de vorm van korting op uw aankoop. Mocht u voor meer dan €750,- aan meubels kopen van de boven genoemde merken, krijgt over het restbedrag een kadobon t.w.v. 10% van uw aankoop bedrag. Voorbeeld: u gaat voor een interieuradvies van Thea. Naar aanleiding hiervan besteld u voor €1000,- aan meubels bij ons in de winkel. €1000 - €750 = €250 Over dit bedrag krijgt u dan een kadobon t.w.v. €25,-.